Visa-udstedelseskort til USDC-betalinger på Ethereum

Reading time:

Visa forbinder sit globale betalingsnetværk til Circles stablecoin, USDC. Flytningen vil muliggøre Visa-baserede kryptokurrencybetalinger til mere end 60 millioner købmænd.

Vigtigste takeaways

  • Visa samarbejder med Circle Internet Financial, holdet bag den populære ERC-20 stablecoin USDC.
  • Circle hjælper Visa-kreditkortudstedere med at integrere USDC-software for at muliggøre hurtige kryptokurrencybetalinger.
  • Visa planlægger også at udstede et kort til afsendelse og modtagelse af USDC-betalinger.

Visa fordobles på stablecoins.

Kreditkortgiganten har annonceret et samarbejde med Circle, holdet bag det Ethereum-baserede token USDC. Partnerskabet giver Visas netværk af 60 millioner købmænd adgang til den dollar-bundne digitale valuta.

Visa lancerer USDC-betalinger

Det rulles oprindeligt ud som en del af Visas Fintech Fast Track-program. Circle vil hjælpe Visa med at vælge kreditkortudstedere til at integrere USDC-betalingsløsninger.

Det giver handlende mulighed for at foretage internationale betalinger i USDC. Midler konverteres derefter automatisk til den nationale valuta, som modtageren kan bruge overalt, der accepterer Visa.

Senere frigiver Visa et kreditkort for virksomheder til at sende og modtage penge i USDC, hvilket muliggør hurtige overførsler af kryptokurrency understøttet af Ethereum blockchain. Visas kryptoleder, Cuy Sheffield, sagde i en erklæring til Forbes:

”Dette vil være det første virksomhedskort, der giver virksomheder mulighed for at bruge en saldo på USDC. Og så vi tror, at dette vil øge det anvendelighed, som USDC kan have for Circles forretningskunder, betydeligt. “

Det er kun det seneste inden for en række vigtige træk fra et af verdens største betalingsselskaber.

Tidligere på året sluttede Visa sig sammen med den førende kryptovalutaudveksling Coinbase for at køre sit Coinbase-kort. Det giver også Crypto.coms populære kort, som er tilgængeligt i flere lande rundt om i verden.

I 2019 foretog Visa en investering på 40 millioner dollars i Anchorage under kryptokurrencyforvaringstjenestens tidlige finansieringsrunder. Visas Fast Track-program indeholder også allerede flere cryptocurrency-tegnebøger. Disse tegnebøger har også adgang til USDC-integrationen.

2020 et skelsættende år for USDC

USDC har også taget store skridt hen imod en bredere adoption i de seneste uger. Sidste måned blev det meddelt, at stablecoin vil blive brugt til at bekæmpe hyperinflationskrisen i Venezuela. Fordi USDC ikke svinger som andre kryptovalutaer, kan det være en nyttig løsning for at fiat-valutaer hurtigt mister deres værdi.

USDC kører som et ERC-20-token på Ethereum, selvom andre kæder som Solana også understøtter det. Dens markedsværdi er $ 2,9 mia., Hvilket gør den til den 13. rangerede kryptovaluta.

Stablecoins som USDC er populære former for sikkerhed for DeFi-brugere på Ethereum, skønt deres potentielle nytte blandt et bredere publikum har været et centralt fokuspunkt for nylig. Med opbakning fra hold som Visa er det muligt, at verden snart kan bruge kryptokurver uden engang at indse det.

Blockchains som Ethereum har beføjelse til at lette hurtige transaktioner med ubetydelige gebyrer, hvilket kan være en spilskifter for mange Visa-handlende.

Ifølge Visa bruges der 120 billioner dollars på checks og bankoverførsler årligt.

Partnerskabets vigtigste talepunkt vil sandsynligvis være Visas løbende omfavnelse af kryptokurver og blockchain-teknologi.

Hvor de går videre er i øjeblikket uklart, selvom verdensledere står over for et løb om at udvikle digitale valutaer, er det sandsynligt, at Visa vil spille en hovedrolle i historien.