Twitter varoittaa mahdollisesta 250 miljoonan dollarin FTC-sakosta

Reading time:

Twitter ilmoitti maanantaina , että se odottaa menettävänsä jopa 250 miljoonaa dollaria turvallisuustarkoituksiin tarkoitettujen henkilökohtaisten tietojen käyttämisestä mainonnan kohdistamiseen sen jälkeen kun se on saanut valitusluonnoksen liittovaltion kauppakomissiolta.

Varastossa laski noin 1% ilmoituksen jälkeen kuluneiden tuntien kuluttua

Yhtiö julkisti toisella vuosineljänneksellä 10 kuukauden Q- luvun taloudellisen hakemuksensa SEC: lle sanomalla, että ”väitteet koskevat yrityksen käyttämiä turvallisuus- ja suojaustarkoituksiin toimitettuja puhelinnumeroita ja / tai sähköpostiosoitetietoja kohdennettuun mainontaan ajanjaksojen välillä. Vuosina 2013 ja 2019. Yhtiö arvioi, että todennäköinen tappioväli tässä asiassa on 150,0 – 250,0 miljoonaa dollaria, ja sen suoriteperuste on 150,0 miljoonaa dollaria. ”

Arvio tulee sen jälkeen, kun Bitcoin Trader lähetti Twitterille 28. heinäkuuta luonnoksen valitusluonnoksesta yhtiön vuoden 2011 suostumusta koskevan päätöksen rikkomisesta liittovaltion viraston kanssa. Hyväksymismääräys velvoitti Twitteriä perustamaan ja ylläpitämään kattavan tietoturvaohjelman ja estämään yritystä harhaanjohtavia kuluttajia tietoturva- ja yksityisyyskäytäntöjensä laajuudessa.

“Asia on edelleen ratkaisematta, eikä lopullisen lopputuloksen ajoituksesta tai ehdoista voida olla varmuutta”, yritys sanoi taloudellisessa asiakirjassa

Yhtiö päivitti myös neljännesvuosittaisten hakemustensa eri näkökohtia heijastaakseen äskettäisen tietoturvaloukkauksen mahdollisia vaikutuksia , joissa hyökkääjät ottivat tiliä tunnetuilta ihmisiltä ja yrityksiltä ja käyttivät niitä pyytämään bitcoin-maksuja. Twitter sanoi, että rikkomus voi vahingoittaa sen kykyä kasvattaa käyttäjäkuntaansa, ja se voi vaikuttaa sen tuotemerkkiin ja mainetta mainostajien keskuudessa.

“Tämä tietoturvaloukkaus on saattanut vahingoittaa ihmisiä ja tilejä, joihin se vaikuttaa”, yritys sanoi hakemuksessa. “Se voi myös vaikuttaa markkinoiden käsitykseen turvallisuustoimenpiteidemme tehokkuudesta, ja ihmiset voivat menettää luottamuksen meihin, vähentää tuotteidemme ja palveluidemme käyttöä tai lopettaa tuotteidemme ja palveluidemme käytön kokonaisuudessaan.”

Hakemus tehdään sen jälkeen , kun Floridassa Tampassa sijaitseva 17-vuotias pidätettiin ja häntä syytettiin tietoturvaloukkauksen ja huijauksen takana.