Market Wrap: Bitcoin, Altcoins, US Stocks, & Gold All Fluctuating But Remains in Red

Reading time:

Stijgende nieuwe coronavirus bevestigde gevallen en jobless claims niet snel genoeg vallen hebben investeerders in risico-off modus. Te midden van de beestachtigheid, groeien de dagelijkse actieve adressen van Bitcoin en de hasjbanden suggereren dat het misschien de laatste accumulatiezone is.

Na een korte daling onder $9.000 probeert Bitcoin nu boven de $9.000 te blijven. De verliezen van BTC maakten de markt rood, maar naarmate de dag vorderde, schommelden de cryptos tussen winst en verlies.

Bitcoin heeft het grootste deel van zijn tijd doorgebracht in de $7.500 en $10.400 prijsklasse in het afgelopen jaar, gedeelde handelaar Satoshi Flipper, die vindt dat het tijd is voor BTC om verder te gaan. Volgens hem kunnen we een duik nemen in de $8.000 en zelfs $7.000 op weg naar het testen van $14.000.

Volgens handelaar Crypto Yoda, „blijft Bitcoin in consolidatie in onzeker gebied.“ Hoewel een andere correctie onder de $8.000 gezond zou zijn voor de bullish marktstructuur, is het niet nodig, zei hij.

Elke breuk boven de $10.500 zou genoeg zijn om een grotere stierenloop te starten.

Het toevoegen van substantie aan de huidige beren is het aflopen van $1 miljard aan bitcoin opties contracten.

„Ben je klaar?“ voor de vervaldatum van het tweede kwartaal, zei Deribit, terwijl hij zijn opties statistieken deelt, van de $1,96 miljard totale crypto markt open rente, een enorme $1,4 miljard behoort tot Deribit’s optiemarkt.

Te midden van deze potentiële bearishness, zijn de dagelijkse actieve adressen van bitcoin schommelen. Deze adressen zijn in de loop van 2020 op volle toeren gegaan en bereiken nu 1 miljoen mijlpaal.

Bitcoin’s netwerk ziet nu 20,5% meer unieke transactieadressen dan 6 maanden geleden, waarbij de wekelijkse gemiddelden worden vergeleken. De prijzen volgen typisch deze DAA-metriek, gezien de lange termijn tijdschaal,“ merkte Santiment op.

Bovendien zijn hash linten ook zeer dicht bij het geven van een koopsignaal. Het signaal vereist een prijsmomentum om te verbeteren, wat op zich al een paar weken kan duren.

„Kan de laatste HR accumulatiezone voor een lange tijd zijn,“ zei Charles Edwards van Capriole.

Beurzenmarkt highlight

Het gaat niet beter met de voorraden, die zijn gisteren, op de slechtste dag in twee weken, sterk gedaald. De verliezen kwamen over de vrees voor een toenemend aantal nieuw bevestigde coronavirusgevallen, die de verwachting van een economisch herstel temperen.

Californië zag een dramatische piek van een record van meer dan 7.000 gevallen in één dag, Florida zijn hoogste 5.508, en 5.489 in Texas. In totaal, registreerden de V.S. 34.700 onlangs bevestigde gevallen COVID-19 in een dag, het hoogst sinds eind April.

Het laatste coronavirusnieuws is niet positief voor de aandelenmarkt die het ergste van de pandemische recessie achter de rug had,“ zei Chris Rupkey, een financieel econoom bij MUFG.

Alle hoop van investeerders die op zoek zijn naar een betere economie om de bottom lines van bedrijven die in de recessie zijn gesloten te verbeteren, is de bodem ingeslagen.

Als reactie daarop zijn de aandelen en het transport van de luchtvaartmaatschappijen gedaald, en is de olie getankt. Vandaag, daalden de markten van de V.S. na wekelijkse werkloze eisen bedroegen 1.5 miljoen voor de week die 20 Juni beà „indigt, ongeveer het zelfde als de vorige week. Sinds medio maart zijn er meer dan 47 miljoen nieuwe claims zonder werk bijgekomen.

Jobless claims dalen niet snel genoeg. Alles wat we in de laatste week of twee hebben gezien tussen de stijgende casestellingen/ziekenhuizen, die de economische vooruitgang in sommige belangrijke staten, de bezuinigingen op overheidsbanen, afremmen, betekent één ding: de Fase 4 van de fiscale stimulans moet groter zijn,“ schreef Neil Dutta, hoofd van de economie bij het Macro-onderzoek van de Renaissance.

Het goud gleed ook door 0.16% tot $1.772.20 per ons uit, die de vroegere aanwinst omkeert.